Werkwijze

  • Gesprek
  • Verzegelen van de offerte
  • Ontwerp
  • Correcties
  • Afleveren van product of dienst

Mijn werkwijze

Gesprek

1. Gesprek

Wie ben je, wat doe je, hoe doe je dat en voor wie doe je dat? Ik maak graag kennis met het gezicht achter deze vragen. Nadat de opdracht duidelijk is stuur ik een prijsvoorstel via de mail met een bijbehorend offerte. Als je de offerte hebt ondertekend ga ik aan de slag met de volgende stap.

Verzegelen van de offerte

2. Verzegelen van de offerte

1. Jouw opdracht is hiermee klaar voor de volgende stap. Is er een bepaalde deadline? Geef die datum direct bij mij aan per mail. Dan houd ik de deadline goed in de gaten in de planning. In de bijlage bij deze e-mail is de getekende versie van de offerte te vinden voor uw administratie.

2. Heb je jouw bestanden al aangeleverd? Zo niet, doe dit dan zo snel mogelijk door te antwoorden via de mail info@studio-noah.nl. Vanaf dat moment kan ik voor jou aan de slag.

3. Na het verstrekken van de bestanden ga ik voor je aan de slag om deze te checken. Neem ondertussen lekker even plaats op de bank. Ik neem neem contact met je op als er vragen zijn of als er een voorstel of proefdruk aan jouw kan presenteren

Ontwerp

3. Ontwerp

Wanneer we jouw wensen helder hebben, giet ik de informatie in een visueel passend jasje zodat het jouw doelgroep raakt. Ik stuur een presentatie voorstel via de mail en WhatsApp voor eventuele correcties.

Correcties

4. Correcties

Jouw wensen zijn goed mogelijk verwerkt in de proef. Laat me weten wat je ervan vindt en wat je nog anders zou willen doen. Als er akkoord is gegeven op het ontwerp. Zorg ik dat het bestand bij de drukkerij op de goede wijze word aangeleverd en ontvang je van mij een levertijd. Het is mogelijk om het product bij mij thuis in Ootmarsum of af te leveren op locatie met overleg.

Afleveren van product of dienst

5. Afleveren van product of dienst

Nadat ik het product of de dienst heb afgeleverd, stuur ik jou de factuur ter betaling. Als je een huisstijl pakket bestelt, ontvang je van mij een uitgebreid huisstijl handboek, professionele social media profielfoto's en verschillende banners. Ook krijg je een compleet bestandenpakket dat je voor diverse doeleinden kunt gebruiken, samen met een aangepaste e-mailhandtekening.

Neem contact op

Wil je meer informatie over een grafisch ontwerp op maat? Heb je geen tijd en zin meer om zelf te trutten met je ontwerpen (in Canva)? Ben jij er klaar voor jouw grafische vormgeving uit te besteden? Stuur mij een bericht!

Waar we voor werken

Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah
Studio Noah

Over mij

Mijn naam is Noah Noppert, sinds 15 januari ’21 oprichtster van Ontwerpstudio uit Ootmarsum. Studio Noah is een ontwerpbureau gespecialiseerd in grafisch ontwerp, verzorgen van drukwerk en het borduren/bedrukken van (bedrijfs)kleding.


Ik wil meer van je weten
  • Geweldige ideeën Geweldige ideeën
  • Samen bedenken Samen bedenken
  • Perfect eindresultaat Perfect eindresultaat